Go Ahead Eagles speelt vrijdag 20 december 2019 de laatste uitwedstrijd van 2019 tegen Jong FC Utrecht. Het duel begint om 20:00 uur en wordt gespeeld op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Utrecht willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Er kunnen maximaal vijftig auto’s mee. Er zijn in totaal honderd kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Autoregeling

Let op: er is een nieuwe regeling voor het kopen van autokaarten. Degene die de auto bestuurt, koopt een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je mee, koop dan een kaart voor het vak ‘auto’. In beide gevallen dient het kenteken te worden vermeld van de auto waarmee wordt gereisd. Klik hier voor meer informatie.

  • Er kunnen maximaal vijftig auto’s afreizen naar de wedstrijd in Utrecht. Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt. Wil je samen met andere supporters met een minibusje reizen, neem dan via supporterszaken@ga-eagles.nl eerst contact op met Go Ahead Eagles voordat je je aanmeldt.
  • Prijs van de autoregeling: € 8,- (inclusief administratiekosten)
  • Vanaf donderdag 12 december (11:00 uur) kun je hier je kaart(en) kopen. De kaartverkoop loopt tot woensdag 18 december 2019 (12:00 uur).
  • Ben je bestuurder van de auto, koop dan een kaart in het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je met iemand mee, koop dan je kaart in het vak ‘auto’. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op woensdag 18 december 2019 (12:00 uur).

Busregeling

  • Prijs van de buscombi: € 20,- (inclusief administratiekosten).
  • Vanaf donderdag 12 december (11:00 uur) kun je hier je kaart(en) kopen. De kaartverkoop loopt tot woensdag 18 december 2019 (12:00 uur).
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Dit na het sluiten van de verkoop op woensdag 18 december 2019 (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met je NAW-gegevens, relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.


(Foto: Erik Pasman)