Op vrijdag 30 oktober 2015 spelen MVV en Go Ahead Eagles in het kader van de twaalfde speelronde in de Jupiler League tegen elkaar. In Maastricht wordt om 20:00 uur afgetrapt.

Supporters van Go Ahead Eagles die dit duel willen bezoeken kunnen uitsluitend gebruik maken van de verplichte buscombiregeling. De lokale autoriteiten in Maastricht hebben gemeend een verplichte buscombi op te moeten leggen wegens het feit dat er bouwwerkzaamheden gaande zijn rondom het stadion en dat de status hiervan wekelijks verandert. Go Ahead Eagles heeft getracht de regeling om te zetten in een autocombi, maar kreeg na meerdere pogingen nul op het rekest.

Inschrijving
De inschrijving voor de buscombi start op vrijdag 23 oktober 2015 om 10:00 uur en eindigt een week later op woensdag 28 oktober 2015 om 12.00 uur. Er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De prijs voor een combiticket kost afgerond €26,-. Deze prijs bestaat uit een toegangskaart (€7,20), de kosten voor de bus (€15,90) en administratiekosten.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van uw naam en seizoenkaartnummer. Wanneer u zich met een groep opgeeft, geef u en uw groep dan op in één mail.

Instapprocedure wedstrijddag
Bij voldoende animo zal in twee clusters worden afgereisd naar Maastricht. De instapprocedure voor cluster 1 (bus 1 t/m bus 5) zal dan zijn om 15:30 uur. De instapprocedure voor cluster 2 (bus 6 t/m bus 9) zal starten om 16.00 uur. Wanneer blijkt dat de animo beperkt is, zal de instapprocedure voor cluster 1 vervallen en zal dus om 16.00 uur worden ingestapt.

Het bezoekersvak biedt plaats aan 450 plaatsen.