Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 16 augustus 2019 de eerste uitwedstrijd van het seizoen, tegen SC Cambuur. Het duel in Leeuwarden begint om 20:00 uur. Vanzelfsprekend kunnen spelers en staf alle steun gebruiken in deze traditioneel lastige uitwedstrijd! Samen strijden vanaf het begin van het (uit)seizoen!

Seizoen- of clubkaarthouders die de spelers en staf in Leeuwarden willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een busregeling of een autoregeling voor maximaal 50 auto’s. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Om Go Ahead Eagles te supporten, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie, of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles.

Autoregeling

– Er kunnen maximaal 50 auto’s naar de wedstrijd. Partybussen en minibusjes zijn niet toegestaan.
– Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt.
– Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten.
– Prijs van de autoregeling: € 13,-, inclusief administratiekosten.
– Vanaf woensdagmiddag 12:30 uur uur kun je hier je kaart(en) kopen. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingse-mail met verdere informatie, na het sluiten van de verkoop op woensdag 14 augustus 2019.

Busregeling

– Prijs van de busregeling: € 23,-, inclusief administratiekosten.
– Vanaf woensdagmiddag 12:30 uur kun je hier je kaart(en) kopen.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de mail, na het sluiten van de verkoop op woensdag 14 augustus 2019.