Vrijdag 16 mei ontvangen de huidige seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles een brief met informatie over de verlenging van hun seizoenkaart voor komend seizoen. Dit betekent dat vanaf vrijdag de huidige seizoenkaart verlengd kan worden.

In de brief die u ontvangt staat informatie over de manieren waarop u kunt verlengen, hoe u verzoeken tot verplaatsingen kunt indienen en de prijzen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast is er een aanvraagformulier bijgevoegd.

Mocht u op vrijdag 16 mei nog geen brief van ons hebben ontvangen, dan verzoeken wij u om tot dinsdag 20 mei af te wachten of de brief alsnog wordt bezorgd. De postbezorging wil per regio nog wel eens verschillen. Indien u op 20 mei nog geen brief van ons heeft ontvangen, dan kunt u dat mailen naar ticketing@ga-eagles.nl. Wij mailen u dan alsnog de brief met het aanmeldformulier.

Wij verzoeken u nu alvast om dat bijgevoegde aanvraagformulier te gebruiken voor uw verlenging, voor een snelle verwerking. U kunt uw huidige plaats verlengen t/m vrijdag 13 juni. Wij streven er naar om de seizoenkaarten die vóór 13 juni zijn verlengd, in de week van 14 juli te versturen.

Nieuw is komend seizoen dat een aantal vakken rookvrij zullen zijn (IJsseltribune vak 16 en 17 en Leo Halle tribune, vak 17 t/m 22). Indien u om die reden een andere plaats in het stadion wenst, kunt u dit aangeven op het aanvraagformulier. Meer informatie over een verplaatsing staat in de brief die u 16 mei ontvangt.