Morgenavond om 18.30 uur speelt Go Ahead Eagles de belangrijke uitwedstrijd in de strijd om handhaving tegen De Graafschap in Doetinchem. Voor supporters die zich hebben opgegeven, geldt onderstaande informatie.

Vertrek
Er wordt in twee clusters afgereisd naar Doetinchem. Deelnemers van cluster 1 (bus 1 t/m bus 5) worden uiterlijk 15.45 uur bij de ingang van de Leo Halletribune verwacht. Hier geschiedt controle van het omwisselbiljet, legitimatiebewijs en seizoen- of clubkaart. Indien deze drie middelen niet overeen komen, heeft u geen toegang tot de uitwedstrijd. Deelnemers van cluster 2 (bus 6 t/m 8) worden uiterlijk 16.15 uur verwacht bij de ingang van de Leo Halletribune. Ook voor hen geldt dat eerdergenoemde drie middelen overeen moeten komen.

Bussen

Er zijn verschillende supporters die online een kaart hebben gekocht voor bus 9. Wegens een aantal afmeldingen en een grotere bus (dubbeldekker) is bus 9 komen te vervallen. Supporters met een omwisselbiljet voor bus 9 hebben nu een zitplaats in bus 6.

Gezien het feit dat aankomend weekend Pinksterweekend is, bleek het enorm lastig om bussen te regelen, welke aan de wensen van de club voldeden. Om die reden heeft bus 8 geen toilet. Gezien de reisafstand van een uur is besloten om na +/- 30 minuten een korte plaspauze te houden voor cluster 2.

Houd hier rekening mee.

De bussen zitten vol en wachten niet; zorg daarom dat u op tijd bent.

Drank

Het is niet toegestaan om alcoholische dranken bij u te hebben c.q. te nuttigen, wanneer u door de tourniquets bij de Leo Halletribune gaat. Enkel blikjes frisdrank (0,33L) zijn toegestaan. Gezien de afstand en de reistijd wordt door de supportersvereniging tijdens de reis geen (fris)drank verkocht. Wel is er door de supportersvereniging een verkooppunt ingericht: in het cateringpunt van het bezoekersvak wordt voor het instappen twee blikjes bier per persoon verkocht.

Bezoekersvak

In het bezoekersvak wordt geen alcohol geschonken.

Calamiteiten

Go Ahead Eagles heeft voor uitreizen een calamiteiten telefoon, telefoonnummer+316 43 82 48 74.

Via dit nummer kan contact worden gezocht met onze organisatie in geval van grote problemen onderweg. Bewaar dit nummer en gebruik dit nummer alleen in uiterste nood.

Het supportershome is vanaf 14.30 uur geopend.

Het uitvak in Doetinchem is gevuld met 450 supporters van Go Ahead Eagles. Een prachtig aantal, vinden ook selectie en staf, die ontzettend blij zijn met de steun in deze cruciale fase van het seizoen. Samen gaan we strijden voor lijfsbehoud!