Dat Go Ahead Eagles altijd kan rekenen op de onvoorwaardelijke steun van zijn supporters, blijkt deze dagen misschien wel meer dan ooit tevoren. Door middel van vele fantastische supportersinitiatieven wordt er werkelijk alles aan gedaan om Go Ahead Eagles door de huidige moeilijke periode te loodsen. Een recent opgepakt initiatief is een inzamelingsactie van consumptiemunten bij regionale ondernemers.

Bij verschillende bedrijven in de regio zijn rood-gele inzamelingsbussen geplaatst, waarin Eagles-fans hun consumptiemunten van de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles kunnen deponeren. Elke ingeleverde consumptiemunt levert de club twee euro op. Ook is het mogelijk om Go Ahead Eagles te steunen door een bijdrage in de vorm van cash geld in de inzamelingsbussen te doen.

De afgelopen dagen zijn er al inzamelingsbussen geplaatst bij Gall & Gall (Dorpsstraat 30, Twello), Primera De Zandpoort (Zandpoort 7, Deventer), Hartholt Olie (Raalterweg 56, Wesepe), Matz Carwash (Hanzeweg 25-27, Deventer) en Intratuin (Weg door Zuid-Salland 1, Deventer). Aankomende week worden er ook inzamelingsbussen neergezet bij Jumper De Diersuper (Essenstraat 2C, Deventer) en Bloembinderij Stempher (Flora 42, Deventer).

Go Ahead Eagles wil graag de Supportersvereniging, alle betrokken supporters en de deelnemende ondernemers hartelijk bedanken voor dit geweldige initiatief. We Are The Eagles!


(Foto: Erik Pasman)

 

Geen reacties meer mogelijk.