Nieuws Algemeen

Jan Willem van Dop verlengt verbintenis tot medio 2028

Algemeen directeur Jan Willem van Dop heeft zijn verbintenis met Go Ahead Eagles tussentijds met één jaar verlengd. Van Dop – die nog een contract had tot en met de zomer van 2027 – blijft nu tot medio 2028 aan bij de club.

“Ik bevind me momenteel in de mooiste jaren van mijn carrière en ben blij dat zowel Paul Bosvelt, die vorige maand zijn contract verlengde tot en met medio 2027, als ik het vertrouwen krijgen om verder te bouwen. Dan doen we samen met een heel mooi team, bij de mooiste club van Nederland. Ik ben in één woord: trots!”, aldus Van Dop.

Kees Vierhouten, grootaandeelhouder van Go Ahead Eagles, over de verlenging van Van Dop: “Eén ding wordt hiermee duidelijk: Jan Willem laat hiermee zien dat zijn hart verknocht is aan Go Ahead Eagles. Jan Willem en ik hebben de hele dag door veel contact over de club. Het luisterend oor en de volwaardige steun die we zowel zakelijk als privé aan elkaar hebben voelt goed en blijft gelukkig de komende jaren. We zijn verbonden aan elkaar en ik ben er dan ook blij mee dat we één extra jaar aan zijn contract hebben kunnen toevoegen. Met deze verlenging geeft hij bovendien een duidelijk signaal af: Jan Willem voelt zich prettig in zijn huidige rol richting alle medewerkers, Business Partners en supporters. De club groeit en is volop in beweging!”

Fotografie: Erik Pasman

Terug naar overzicht