Zaterdag staan de kwartfinales van het bekertoernooi op het programma voor de jeugdelftallen van Go Ahead Eagles. De B1 en de C1 spelen op Sportpark De Zandweerd in Deventer.

De A1 speelt uit tegen Beuningse Boys A1 (aftrap 12.30 uur).Waar Go Ahead Eagles aan kop gaat in de vierde divisie G, daar leidt Beuningse Boys in divisie 4E. De Deventer ploegrekende in de vorige ronde af met competitiegenoot HSC ’21 (3-1).

Go Ahead Eagles B1 trapt om 11.00 uur af tegen Avanti Wilskracht B1. De Enschedeërs zijn een middenmoter in de hoofdklasse M, terwijl de Deventenaren bovenaan staan in de vierde divisie G. In de vorige ronde rekende de B1 af met WVF, na 1-1 in reguliere speeltijd en een heldenrol voor doelman Tim Rorije in de penaltyreeks. Hij stopte de eerste drie strafschoppen van WVF.

De C1 moet zien af te rekenen met het Arnhemse SML, net als de Eagles een tweededivisionist. In de achtste finales versloegen de mannen van trainer Jochem de Weerdt HHC Hardenberg met 4-1. Aftrap op De Zandweerd tegen SML: 13.00 uur.