Voetbalacademie

Jochem de Weerdt trainer C-jeugd

Jochem de Weerdt (36) is vanaf komend seizoen de trainer van de C-jeugd van de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles. De Weerdt is zelf een product van de jeugdopleiding van GA Eagles en speelde acht seizoenen in het eerst elftal.

De spits kwam in die periode in 132 competitieduels tot 33 goals. Op dit moment is hij bezig aan zijn derde jaar als assistent-trainer van hoofdklasser CSV Apeldoorn. De Weerdt is in het bezit van een TC3- en TC2-diploma, en begint binnenkort aan de Cursus Oefenmeester 1.

Als trainer van de C-jeugd krijgt de oud-aanvaller twee dagen per week op het trainingsveld assistentie van Jan Kromkamp.

De club is zeer verheugd wederom twee oud-spelers toe te voegen aan de trainersstaf van de Voetbalopleiding. Eerder werd al bekend dat Harry Decheiver (A-jeugd) en Kick Maatman (beloften) in dienst treden van de Voetbalopleiding. Ook zij hebben een verleden als (jeugd)speler van Go Ahead Eagles.

De Weerdt was onlangs te gast in de Adelaarshorst als Matchlegend bij GA Eagles-FC Twente. Eagles TV maakte een reportage over zijn bezoek. Onder het kopje ‘Eagles TV’ is deze in Aflevering 32 te bekijken (vanaf 11:22).

Foto: Jochem de Weerdt namens oud-Go Ahead Eagles in duel met Xander Houtkoop op de open dag 2011.

 

Terug naar overzicht