Maandagavond staat er voor Jong Go Ahead Eagles een topduel op het programma in De Adelaarshorst, want Jong Feyenoord is dan om 18:30 uur de tegenstander aan de Vetkampstraat.

Jong Go Ahead Eagles, dat onder leiding staat van Kick Maatman, is met twee overwinningen en een gelijkspel begonnen aan de Reservecompetitie A. In de eerste speelronde pakte Jong Go Ahead Eagles een punt in het uitduel bij Jong FC Emmen (2-2), in de twee wedstrijden daarna was Jong Go Ahead Eagles te sterk voor zowel Jong PEC Zwolle (2-1) als Jong SC Cambuur (1-3).

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto’s: Dennis Bresser)

Met zeven punten uit drie wedstrijden staat de ploeg van Maatman bovenaan in de Reservecompetitie. Met Jong Feyenoord is maandagavond de nummer twee van de ranglijst te gast in De Adelaarshorst. De Rotterdammers kwamen pas twee keer in actie en wonnen beide duels. Jong Feyenoord begon de Reservecompetitie met een 5-1 zege op Jong De Graafschap en vorige week maandag waren de talenten uit Rotterdam met 0-1 te sterk voor Jong Heracles. Zowel Jong Go Ahead Eagles als Jong Feyenoord staan dus maandagavond ongeslagen aan de aftrap.

Aanstaande zondag is op de website een interview met Kick Maatman te lezen over Jong Go Ahead Eagles.