De Adelaarshorst in Deventer is vrijdag 4 september het toneel van de kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Cyprus. In de thuishaven van Go Ahead Eagles wordt om 18.30 uur afgetrapt. De ontmoeting met de Cyprioten vormt de start van de kwalificatiereeks van Jong Oranje voor het EK Onder 21 in 2017.

Voor Jong Oranje wordt dit de zevende wedstrijd in De Adelaarshorst. Van de zes voorgaande duels in het stadion aan de Vetkampstraat werden er vier gewonnen en twee verloren.

De kaartverkoop voor de wedstrijd is inmiddels van start gegaan. Kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop op OnsOranje.nl, de Primera-verkooppunten van TicketBox en de receptie van Go Ahead Eagles. Het betreft vrije verkoop en de toegangsprijs bedraagt € 8,00. Een kaartje op de hoofdtribune kost €10,00. Voor groepen, zoals verenigingen, teams en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt slechts € 5,00 per kaartje. De kaarten voor de groepenactie zijn aan te vragen via deze link.