Nieuws Algemeen

Jongste jeugdteams in actie in Schalkhaar en Wesepe

Na een competitievrij weekend komen op zaterdag 2 april vier jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie weer in officieel verband in actie. Onder-15 en Onder-16 spelen een uitwedstrijd, terwijl voor de jongste jeugdteams een thuiswedstrijd in respectievelijk Schalkhaar en Wesepe op het programma staat.

Go Ahead Eagles O13 speelt als trotse koploper een thuiswedstrijd op Sportpark De Horsterhoek in Schalkhaar tegen VVV-Venlo O13. De Limburgers staan na twee gespeelde wedstrijden op een vijfde plaats in Divisie 4A. De aftrap is om 12:30 uur. De jongens van Go Ahead Eagles O14 spelen onder leiding van Mustafa Aygun een thuiswedstrijd tegen FC Volendam O14. Op Sportpark De Muggert in Wesepe wordt om 11:30 uur afgetrapt. Go Ahead Eagles O14 won de eerste wedstrijd, terwijl Het Andere Oranje een fikse verliespartij moest incasseren tijdens de competitieouverture.

Go Ahead Eagles O15 reist af naar Brabant voor een uitwedstrijd tegen NAC Breda O15. De nummers 1 en 2 uit Divisie 2A treffen elkaar om 12:00 uur. De Brabanders zijn na twee wedstrijden koploper zonder puntverlies, waar Go Ahead Eagles in de eerste twee wedstrijden een winstpartij en een gelijkspel liet noteren.

Go Ahead Eagles O14 Fc Volendam O14 (2) Carlo Bruil

Go Ahead Eagles O16 speelt een uitwedstrijd tegen Alphense Boys O16. Het elftal onder leiding van Uǧur Yildirim staat met één punt in de middenmoot van Divisie 2A, terwijl gastheer Alphense Boys puntloos onderaan staat. Beide ploegen hopen in het eerste weekend van april dan ook hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie te boeken.

Toeschouwers zijn van harte welkom bij de jeugdwedstrijden. Uiteraard volg je via de Twitterpagina van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie de hele dag alle ontwikkelingen op de velden.

Terug naar overzicht