Go Ahead Eagles en Jumper hebben overeenstemming bereikt over het rugsponsorschap voor de komende drie seizoenen. Met ingang van het huidige seizoen (2019/2020) staat de naam van de dierenspeciaalzaak op de onderkant van de rug van het wedstrijdshirt.

“Jumper is onderdeel van de Vierhouten Groep, waaronder nog heel veel andere bv’s vallen”, zegt directeur Kees Vierhouten. “Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Grote winkels, een ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak.”

Volgens Kees Vierhouten komen de mentaliteit van de Vierhouten Groep en Go Ahead Eagles aardig met elkaar overeen. “Niet lullen, maar poetsen. Fanatiek en er voor tweehonderd procent voor gaan. Dat past bij de Vierhouten Groep en dat past bij Go Ahead Eagles en het publiek in Deventer. De reden dat we specifiek met Go Ahead Eagles een partnership zijn aangegaan, is verder het gevoel van spanning dat je ervaart voorafgaand aan een wedstrijd in De Adelaarshorst. Dat is een gevoel dat je niet bij elke voetbalclub in Nederland krijgt.”


De naam van Vierhouten Onroerend Goed was tijdens de eerste training van seizoen 2019/2020 al te zien op de rug van de trainingsshirts van de spelers van Go Ahead Eagles. (Foto: Erik Pasman)

Door middel van het rugsponsorschap en de hoge attentiewaarde van Go Ahead Eagles wil Jumper de landelijke naamsbekendheid vergroten. “Het hoofdkantoor van de Vierhouten Groep is gevestigd in Ermelo, maar met onze Jumper-filialen zitten we in heel Nederland”, vervolgt Kees Vierhouten. “Naast ons filiaal in Deventer hebben we nog zeventig Jumper-winkels in andere delen van het land. In tegenstelling tot tien jaar geleden wordt de Keuken Kampioen Divisie in het algemeen – en Go Ahead Eagles in het bijzonder – door voetballiefhebbers in heel Nederland goed bekeken. Voor Jumper is dit dan ook een interessante markt om ons als rugsponsor van Go Ahead Eagles te profileren.”

Met het rugsponsorschap van Jumper houdt de samenwerking tussen de club en de Vierhouten Groep niet op. De naam van Vierhouten Onroerend Goed prijkt in het seizoen 2019/2020 op de trainingskleding van de selectiespelers, terwijl PW Container op de kleding van de technische staf en begeleidingsstaf staat.

Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles): “Go Ahead Eagles is niet alleen een club van de stad en de regio, maar geniet ook landelijke bekendheid. Niet voor niets is Go Ahead Eagles altijd op zoek naar partners die landelijk actief zijn om de naam van de club op een positieve manier uit te dragen. Wij zijn dan ook zeer verheugd met het partnership met Jumper, Vierhouten Onroerend Goed en PW Container en zijn er van overtuigd dat we elkaar kunnen versterken.”

Geïnteresseerd in alle producten, diensten en activiteiten van de Vierhouten Groep? Kijk hier wat de Vierhouten Groep voor u of uw onderneming kan betekenen.

Wat betreft de onthulling van de nieuwe tenues (met Jumper op de rug): later deze week meer…