De kaartverkoop is gestart voor de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding: op zaterdag 3 augustus in De Adelaarshorst tegen Konyaspor (aftrap om 14:30 uur). Verder is de speciale actiekaartverkoop begonnen voor de eerste thuiswedstrijden die Go Ahead Eagles in de Keuken Kampioen Divisie speelt: op vrijdag 9 augustus tegen MVV en op vrijdag 23 augustus tegen Jong FC Utrecht (aanvang beide duels om 20:00 uur).

Kaartverkoop Go Ahead Eagles – Konyaspor
Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart, die ze in de loop van volgende week ontvangen, gratis toegang tot het oefenduel tegen het Turkse Konyaspor. Losse kaarten voor deze wedstrijd kosten € 5,- per stuk en zijn hier te koop. Doordeweeks zijn toegangskaarten ook te koop in de Fanstore (geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00-17:00 uur).

Actieprijzen thuisduels tegen MVV en Jong FC Utrecht
Go Ahead Eagles – MVV (vrijdag 9 augustus, 20:00 uur) en Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht (vrijdag 23 augustus, 20:00 uur) zijn de eerste twee thuisduels die Go Ahead Eagles in het seizoen 2019/2020 in de Keuken Kampioen Divisie speelt. Voor deze wedstrijden gelden speciale actieprijzen. Seizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart vier extra kaarten kopen voor € 5,- per stuk, terwijl clubcardhouders per clubcard vier kaarten kunnen aanschaffen voor € 10,- per stuk.

Klik hier om naar de online ticketingpagina te gaan, waar alle wedstrijden tot de winterstop in de verkoop zijn. LET OP! De kaartprijs voor MVV- en Jong Utrecht-thuis staat ingesteld op de normale verkoopprijs. Als je bent ingelogd en een stoel uitkiest, dan verandert de prijs naar de bovengenoemde actieprijs.

Doordeweeks zijn toegangskaarten ook te koop in de Fanstore (geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00-17:00 uur).

Geen reacties meer mogelijk.