Ook voor Go Ahead Eagles OldStars is het Kerstreces inmiddels begonnen. Afgelopen vrijdag werd het kalenderjaar 2018 door het oudste team van Go Ahead Eagles afgesloten met een Kerstborrel, die door onze broeksponsor Loodgietersbedrijf M. Kramer werd aangeboden.

Waar kon de eerste seizoenshelft beter afgesloten worden dan bij wijk- en speeltuinvereniging De Driehoek in Voorstad Oost? ‘Goede buren’ van Go Ahead Eagles waar de OldStars altijd terecht kunnen en de afgelopen periode veel trainingen hebben afgewerkt.

Ook in 2019 wordt er elke vrijdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur door Go Ahead Eagles OldStars volgens de principes van ‘walking football’ getraind onder professionele begeleiding van trainer Uǧur Yildirim. Voorafgaand aan de training is er een gezellig samenzijn, waarbij onder andere de voetbaltoto van het aankomende voetbalweekeinde wordt ingevuld. Nieuwe aanwas is altijd welkom bij Go Ahead Eagles OldStars! 65-plussers die in 2019 graag willen aansluiten, kunnen voor aanmelden en/of meer informatie een e-mail sturen naar info@ga-eagles.nl.


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)