Nieuws Algemeen

Klaar voor een toptransfer via Go Ahead Eagles Werkt?

Go Ahead Eagles Werkt is hét nieuwe sportieve uitzendbureau in de Stedendriehoek en Salland, supported bij Intermediair Uitzendbureau. Een energieke dienstverlener voor personeelsvraagstukken. Ben jij klaar voor een toptransfer?

“We hechten veel waarde aan een goede teamspirit, want dat is voor ons de sleutel tot succes”, zegt Anne Marleen Klunder, accountmanager van Go Ahead Eagles Werkt. “We zijn thuis in de lokale arbeidsmarkt en creëren een speelveld met de beste selectie vacatures. Zo scoren we voor iedereen!”

Welke vacature er ook ‘ingekopt’ moet worden; Go Ahead Eagles Werkt stelt alles in het werk. Met diensten als uitzenden, werving en selectie, detacheren en poolmanagement is er altijd een oplossing die werkt. “We beschikken over een uitgebreid netwerk, zijn op de hoogte van ontwikkelingen in het speelveld en hebben een database vol enthousiaste talenten”, vervolgt Anne Marleen. “Stuk voor stuk gedreven om te scoren. Persoonlijk ben ik dan ook supertrots op deze samenwerking en vooral ook heel blij dat ik vanuit Intermediair Uitzendbureau de kans heb gekregen om deze uitdaging aan te gaan. We kijken uit naar alle toekomstige samenwerkingen en dat we – net als Go Ahead Eagles – als nieuw uitzendbureau ‘naar de Eredivisie’ mogen promoveren!”

Tekst gaat verder onder foto.

Go Ahead Eagles Werkt (anne Marleen Klunder)

 
De eerste transfers zijn inmiddels een feit. “Eric Whittie, hoofd van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding, gaf bij me aan dat er veel jeugdspelers op zoek zijn naar een baantje dat ze kunnen combineren met hun trainingen”, vertelt Anne Marleen. ”Een aantal van hen heeft een eigen huurwoning in Deventer die ze natuurlijk wel moeten kunnen financieren. Zo heb ik contact gelegd tussen O21-speler Ian van Baalen en Erwin Krijt, vestigingsmanager van Eagles-rugsponsor iClean Carwash Deventer. Ze zijn samen in gesprek gegaan en zodoende heeft Erwin er met Ian een nieuwe medewerker bij!” Tot tevredenheid van Erwin Krijt: ”Het is mooi om een talentvolle speler een leuke werkplek te bezorgen. De samenwerking met Go Ahead Eagles Werkt ging soepel en snel en wij zijn erg blij met het eindresultaat.”

Tekst gaat verder onder foto.

Go Ahead Eagles Werkt (ian Van Baalen Anne Marleen Klunder)
O21-speler Ian van Baalen met Anne Marleen Klunder.

Naast iClean Carwash heeft ook Business Partner J & R Dienstverlening geprofiteerd van het concept van Go Ahead Eagles Werkt. ”Een paar weken geleden sprak ik de eigenaren van J & R tijdens Go Ahead Eagles – Sparta Rotterdam”, geeft Anne Marleen aan. “Zij zochten een administratief medewerker. Daar zijn we mee aan de slag gegaan en gelukkig zijn we er vervolgens in geslaagd om een medewerker voor J & R te vinden. Het klikte gelijk en beide partijen zijn positief over de samenwerking.”

Ben jij ook klaar voor een toptransfer? Schrijf je in of meld je aan op gae-werkt.nl/actie en maak kans op toffe prijzen!

 

Terug naar overzicht