Nieuws Algemeen

Kleuren van Juweel: ‘grateful and done’ na succesvolle beproevingen

De langverwachte terugkeer van de supporters in De Adelaarshorst, spectaculaire wedstrijden, handhaving in de Eredivisie en een feestje op De Brink. Het seizoen 2021/2022 was een voetbaljaargang om samen vol trots op terug te blikken. Dat doen we dan ook in de Terugblikspecial van Kleuren van Juweel.

In het clubmagazine van Go Ahead Eagles zijn onder meer interviews te lezen met Kees van Wonderen, Jacob Mulenga, Alex Kroes en Wouter Rutgers. In het voorwoord van Kleuren van Juweel gaat Van Wonderen in op de succesvolle beproevingen die hij samen met zijn team doorstond in de twee jaar dat hij hoofdtrainer van Go Ahead Eagles was. Voor Jacob Mulenga betekent zijn afscheid van Go Ahead Eagles ook gelijk het eind van zijn professionele voetbalcarrière. De Zambiaan is grateful and done na een prachtige profloopbaan die in totaal twintig jaar besloeg.

Na ruim drie jaar komt er op 1 juli een einde aan de periode waarin Alex Kroes als grootaandeelhouder aan het roer stond in De Adelaarshorst. Het werd uiteindelijk een voetbalavontuur waar Kroes met grote dankbaarheid op terugkijkt. Ook Wouter Rutgers zet binnenkort een punt achter zijn rood-gele loopbaan. Hij belicht zijn dertien ‘perfect imperfecte’ jaren op de afdeling Marketing, Communicatie & Media, waarbij hij een opvallend supportersinitiatief als hét hoogtepunt van zijn rood-gele loopbaan beschouwt…

De Terugblikspecial van Kleuren van Juweel is op woensdag 15 juni van 13:00 tot 17:00 uur gratis op te halen in de Fanstore van Go Ahead Eagles tijdens de grote uitverkoopdag. Daarnaast kan de Kleuren van Juweel op doordeweekse dagen ook van 10:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 16:00 uur worden afgehaald bij de receptie van gebouw Larenstein. Ben je van plan om op zondag 19 juni de eerste training van Go Ahead Eagles bij te wonen? Of een van de oefenwedstrijden die Go Ahead Eagles in Terwolde speelt tijdens de voorbereiding op seizoen 2022/2023? Ook dan kun je bij de ingang van sportpark De Woldermarck een exemplaar van Kleuren van Juweel meenemen.

Kleuren Van Juweel (cover)

Kleuren Van Juweel (inhoud)

Terug naar overzicht