Komende zaterdag hervatten Go Ahead Eagles Onder-15 en Go Ahead Eagles Onder-13 de competitie. Beide ploegen doen dat op het eigen sportpark Zuiderlaan in Twello. Kampioen Onder-15 hoopt in Twello de ongeslagen reeks voort te zetten en Onder-13 speelt om 11:00 uur de degradatiekraker tegen Alphense Boys O13. Onder-19 en Onder-17 spelen zaterdagmiddag in Noord-Holland een uitwedstrijd in de Tweede Divisie A.

Hollandia O19 – Go Ahead Eagles O19

Tweede Divisie A (15:00 uur, sportpark Juliana, Hoorn)

Trainer Erik Zandstra reist zaterdag met zijn ploeg af naar Noord-Holland om het daar op te nemen tegen Hollandia O19. Go Ahead Eagles Onder-19 staat op de vijfde plaats in de Tweede Divisie A. Hollandia O19 staat één plaats onder Go Ahead Eagles Onder-19 met veertien punten uit tien wedstrijden. Bij Go Ahead Eagles Onder-19 staat het puntenaantal op negentien na tien wedstrijden.

Zandstra en zijn ploeg hebben de titelaspiraties in de Tweede Divisie A even in de ijskast moeten zetten, want de achterstand op koploper Hercules O19 is al opgelopen tot negen punten. Hollandia O19 en Go Ahead Eagles O19 trappen zaterdagmiddag om 15:00 uur af op sportpark Juliana in het Noord-Hollandse Hoorn.

Tekst gaat verder onder foto.

Zeeburgia O17 – Go Ahead Eagles O17

Tweede Divisie A (14:15 uur, sportpark Middenmeer, Amsterdam)

Go Ahead Eagles Onder-17 staat nog steeds bovenaan in de Tweede Divisie A. Zaterdagmiddag treedt de ploeg van Uğur Yildirim in Amsterdam aan tegen Zeeburgia O17. Zeeburgia, dat bij profclubs bekend staat om de goede jeugdopleiding, staat op de vierde plaats in de Tweede Divisie A. Go Ahead Eagles Onder-17 staat dus op de eerste plaats en wist dit seizoen acht van de tien competitiewedstrijden te winnen. De voorsprong op Hollandia O17, dat tweede staat, bedraagt inmiddels al vier punten in het voordeel van Go Ahead Eagles Onder-17.

Tekst gaat verder onder foto.

Go Ahead Eagles O15 – DSO O15

Eerste Divisie-laag (13:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles Onder-15 kroonde zich vorige maand al tot kampioen van de Eerste Divisie-laag. In die Eerste Divisie-laag is de ploeg van Tristan Berghuis nog ongeslagen en Onder-15 wil ook graag in de laatste twee competitieduels van dit kalenderjaar die status vasthouden. Te beginnen komend weekend als nummer twee DSO O15 te gast is in Twello. Vorig weekend had Go Ahead Eagles Onder-15 geen competitieverplichtingen en speelde het een oefenduel tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. Twee weken geleden wist Onder-15 in de Eerste Divisie-laag nog met 2-3 te winnen van Almere City FC O15.

Go Ahead Eagles O13 – Alphense Boys O13

Eerste Divisie-hoog (11:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles Onder-13 speelt een belangrijk duel met de leeftijdsgenoten van Alphense Boys. De club uit Alphen aan den Rijn staat één plaats boven Go Ahead Eagles Onder-13 en heeft twee punten voorsprong op de ploeg van Jip Ellenbroek. De aftrap vindt zaterdag om 11:00 uur plaats. Bij een overwinning doet Go Ahead Eagles Onder-13 goede zaken met het oog op het verlaten van de onderste plaatsen in de Eerste Divisie-hoog.