In verband met de geldende preventieve adviezen van het RIVM aangaande het coronavirus heeft Go Ahead Eagles besloten om de Ladies Night – die morgenavond (woensdag 11 maart) plaats zou vinden – geen doorgang te laten vinden. Go Ahead Eagles gaat daarin mee met de lijn van andere voetbalclubs, die inhoudt dat we onze spelers zo optimaal mogelijk willen behoeden voor het coronavirus.

In navolging van de preventieve adviezen van het RIVM heeft Go Ahead Eagles besloten dat onze spelers uit voorzorg niet aanwezig kunnen zijn op de Ladies Night. Gezien de prominente rol die zij echter spelen in de maximale beleving van Ladies Night, houdt dit tevens in dat wij ons genoodzaakt voelen om de Ladies Night af te gelasten. Ladies Night zal dan ook verplaatst worden naar een nog nader te bepalen datum.

Alle dames die al een toegangskaart hadden gekocht voor Ladies Night, krijgen automatisch hun geld teruggestort. Voor vragen en/of nadere informatie is de organisatie van Ladies Night bereikbaar via commercie@ga-eagles.nl.