Eerste Selectie

Limited edition! Uniek paars bekershirt via webshop te koop

Om stil te staan bij ’50 jaar Paars’ legden we onze supporters begin maart drie opties voor bij het bepalen van ons paarse uitshirt voor het seizoen 2021/2022. Na een ware nek-aan-nekrace kozen jullie voor het uitshirt waarin we deze voetbaljaargang al de nodige resultaten behaalden op vreemde bodem. Maar… om het 50 jaar Paars-jubileumjaar op speciale wijze uit te luiden, zal ‘optie B’ eenmalig door de Eagles-spelers worden gedragen tijdens een officiële thuiswedstrijd.

Aanstaande woensdag spelen we in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB Beker tegen Roda JC nog één keer thúís in het paars. Dat doen we dus in het paarse shirt dat begin maart net als ons huidige uitshirt heel veel stemmen kreeg. Door nog één keer aan de Vetkampstraat aan te treden in een paars thuisshirt, staan we aan het einde van het jubileumjaar op bijzondere wijze stil bij het feit dat we vanaf 1971 jarenlang onze thuisduels in De Adelaarshorst in het paars hebben gespeeld. En kunnen we – op veler verzoek – dit fraaie shirt alsnog op deze speciale manier uitbrengen.

Tekst gaat verder onder video.


(Video: Rocketboys)

Het speciale bekershirt gaat op dinsdag 14 december om 20:00 uur voor € 69,95 in de verkoop in de webshop van Go Ahead Eagles (en dus NIET in de Fanstore). De verzending is gratis. Het gaat om een zeer gelimiteerde oplage, waarvoor geldt: OP = OP! Er worden geen extra oplages gemaakt. Het is NIET mogelijk om als seizoenkaarthouder gebruik te maken van de optie om een wedstrijdshirt met 50% korting aan te schaffen.

Het speciale bekershirt is voorzien van een aantal unieke elementen, zoals een icoontje van de KNVB Beker in de hals en net als tijdens de eerste bekerronde tegen Almere City FC (waarin we in het rood-geel speelden) staat de naam van DGS op de borst van het wedstrijdshirt, terwijl XLLease de achterzijde (bovenkant) van het tenue siert. Al met al een uniek collector’s item voor de ware Eagles-supporter!

Fotografie: Dennis Bresser

Terug naar overzicht