Nieuws Algemeen

LoooX Bathrooms nieuwe mouwsponsor Go Ahead Eagles

Voel je thuis met LoooX. Een zin die terug te vinden is op de site van LoooX Bathrooms. Thuisvoelen doet LoooX zich ook bij Go Ahead Eagles. Vanaf komend seizoen gaat dat nog een  stapje verder, want LoooX is met ingang van het seizoen 2023/2024 de nieuwe mouwsponsor van Go Ahead Eagles.

Creëer jouw droombadkamer met LoooX. Jouw huis voelt tenslotte pas als een thuis zodra je jouw eigen stijl toepast. Net zoals de spelers van Go Ahead Eagles hun eigen stijl toepassen tijdens wedstrijden in hun huis: het Home of Football. “We zijn erg blij dat LoooX naast Business Partner nu ook mouwsponsor is van Go Ahead Eagles. Het is voor LoooX een mooie manier van exposure. Fijn dat we de samenwerking tussen Go Ahead Eagles en Looox op deze manier in een nieuw vat kunnen gieten”, zegt algemeen directeur Jan Willem van Dop over het mouwsponsorschap van de sanitairspecialist.

“We zijn blij en trots om de nieuwe mouwsponsor van Go Ahead Eagles te zijn. Als lokaal bedrijf uit Deventer voelen we ons echt thuis in De Adelaarshorst. We delen dezelfde passie voor sport en geloven in de kracht van samenwerking. Als klein kereltje van 6 jaar keek ik mijn eerste wedstrijd vanaf vak H. Inmiddels jaren en vele wedstrijden verder, zijn we vastbesloten om Go Ahead Eagles te ondersteunen als sponsor en een bijdrage te leveren aan de mooiste club van Nederland. We kijken uit naar een succesvol partnerschap met Go Ahead Eagles en zijn trots om onze naam te verbinden aan deze geweldige club. Ervaar de klasse van LoooX Bathrooms en juich mee met de successen van de Eagles!”, aldus eigenaar Remco Muiderman van LoooX Bathrooms.

 

Terug naar overzicht