Wat is tegenwoordig – naast voetbal, uiteraard – een van de populairste bezigheden onder de jeugd (en ‘oudere jongeren’)? Juist, gamen! En wat is er nu leuker dan games te spelen waarbij Go Ahead Eagles centraal staat? Zeker als je als beste Eagles-gamer wordt beloond met een unieke rood-gele prijs!

Vandaag, de dag van VVV-Venlo – Go Ahead Eagles, is de eerste Eagles-game gelanceerd: Eagles Memory! Bekijk in onderstaande video hoe Kootje het er vanaf brengt en ga daarna de strijd aan met je vrienden door de snelste tijd neer te zetten!

Tekst gaat verder onder video.


(Video: Dennis Hendriks)

Heb je gewonnen van je vrienden? Gefeliciteerd, want wie weet maak je jezelf nóg populairder indien je dé winnaar van de Eagles-game blijkt te zijn. Verloren van je vrienden? Niet getreurd, want de komende maanden zijn er genoeg mogelijkheden om revanche te nemen. Rond elke thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles wordt namelijk een nieuwe game gelanceerd, waarvoor geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen op een unieke rood-gele prijs.

Klik hier om de actuele game (Eagles Memory) te spelen. Zet de snelste tijd neer en maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt!

The game is on!