Nieuws Algemeen

Martijn Jongbloed samen met Tristan Berghuis hoofdtrainer bij Onder-21

Jeugdtrainer Martijn Jongbloed is per direct doorgeschoven van Go Ahead Eagles O14 naar Go Ahead Eagles O21. Bij het oudste jeugdteam van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie wordt hij samen met Tristan Berghuis eindverantwoordelijk als hoofdtrainer.

Tot het nieuwe duo-trainerschap is besloten vanwege het feit dat Tristan Berghuis de trainingen en wedstrijden van Go Ahead Eagles O21 niet voor honderd procent kan invullen door zijn uitgebreidere rol en grotere takenpakket als assistent-trainer van de eerste selectie. In de praktijk zullen Berghuis en Jongbloed samen eindverantwoordelijk zijn als hoofdtrainers van Onder-21. Zij worden daarbij geassisteerd door Menno Brummelman en Tanju Sahin.

“Als nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles O14 zal Peter Vogel het stokje overnemen van Martijn Jongbloed”, zegt Eric Whittie, Hoofd Opleiding Jeugd. “Peter was al actief binnen onze Voetbalacademie als assistent-trainer van Onder-16. Ik ben er dan ook trots op dat we erin zijn geslaagd om deze positieverschuivingen intern op te lossen.”

Terug naar overzicht