Vrijdag 27 oktober | 12:00

In het nieuwe tenue 😏

Vrijdag 27 oktober | 16:00

Vooruitblik! 👀

In speelronde 10 van de Eredivisie staat er voor Go Ahead Eagles een bezoek aan Flevoland op het programma. In het Yanmar Stadion wacht morgen (zaterdag 28 oktober, 20:00 uur) voor het team van René Hake een wedstrijd tegen promovendus Almere City FC.

Lees hier de vooruitblik van René Hake op het duel tussen Almere City FC en Go Ahead Eagles.

09:30

Matchday!

18:45

📋 Opstelling

1'
aftrap

We zijn begonnen!

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft het eerste fluitsignaal laten klinken in Flevoland. De bal rolt in het Yanmar Stadion!

5'

Scrimmage voor het Eagles-doel

Een vrije trap van Almere City FC leidt tot een scrimmage voor het Eagles-doel. Met het nodige kunst-en-vliegwerk wordt de bal uit de doelmond gewerkt.

19'

Schot Almere City FC

Yann Kitala besluit om van afstand uit te halen. De aanvaller van de gastheren ziet zijn poging naast gaan.

21'

Dreiging van Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles meldt zich voor het doel van Almere City FC. Willum Willumsson lijkt naar de grond te worden gewerkt door doelman Nordin Bakker, maar arbiter Gözübüyük ziet er geen strafschop in.

24'

Redding van Jeffrey

Yann Kitala verschijnt oog-in-oog met Jeffrey de Lange. De Eagles-doelman brengt redding, waarna de rebound door de Flevolanders naast wordt geschoten. De assistent-scheidsrechter staat echter met de vlag omhoog: buitenspel.

36'

Bijna 0-1 door Victor...

Een hoekschop van Go Ahead Eagles belandt voor de voeten van Victor Edvardsen. De Zweed haalt uit, maar Nordin Bakker brengt redding. Nog geen minuut later krijgt de spits opnieuw een royale kans, maar deze keer raakt hij de lat.

45+1'
rust

Het is rust

Na één minuut extra speeltijd zit de eerste helft erop. De brilstand staat nog altijd op het scorebord in het Yanmar Stadion.

46'

De bal rolt weer in Almere

De tweede helft is begonnen. Bij Almere City FC is Kornelius Hansen in het veld gekomen voor Yann Kitala.

52'

Kopbal Almere City FC

Een voorzet vanaf de linkerkant wordt door Thomas Robinet richting het Eagles-doel gekopt. De bal gaat naast.

55'

Opnieuw een kopbal

Opnieuw is Almere City FC dreigend met een kopbal. Ook deze poging van Rajiv van la Parra treft echter geen doel en verdwijnt over de lat.

58'

Almere City FC raakt de paal...

Almere City FC dringt aan en is dicht bij de openingstreffer. Een afstandsschot van Kornelius Hansen raakt de paal.

59'

Opnieuw Hansen met dreiging

Invaller Kornelius Hansen neemt opnieuw de Eagles-veste onder vuur. Dit keer is het Jeffrey de Lange die redding brengt en de bal voorlangs tikt.

62'

Op de vuisten van Jeffrey

Een counter van Almere City FC leidt tot een schot van (opnieuw) Kornelius Hansen. De vuisten van Jeffrey de Lange houden Go Ahead Eagles op de been.

66'

Drievoudige wissel Go Ahead Eagles

Thibo Baeten, Sylla Sow en Jakob Breum komen in het veld voor Bobby Adekanye, Victor Edvardsen en Willum Willumsson.

73'

Wissel Almere City FC

Bij Almere City FC is Rajiv van la Parra vervangen door Lance Duijvestijn.

82'

Jakob van afstand

Jakob Breum krijgt de ruimte om te schieten en haalt uit. Almere-doelman Nordin Bakker pareert de bal met zijn vuisten.

84'

Dubbele wissel Almere City FC

Bij de thuisploeg zijn Yoann Cathline en Christopher Mamengi in het veld gekomen voor Manel Royo en Damian van Bruggen.

87'

Wissel Go Ahead Eagles

Rashaan Fernandes is in het veld gekomen voor Oliver Edvardsen.

90'
geel

Gele kaart

Stije Resink haalt een gevaarlijke aanval eruit en krijgt geel. Uit de vrije trap die volgt wordt Philippe Rommens nog gevaarlijk. De keeper van Almere City kan keren.

90'

Vier minuten extra tijd

90+4'
eindsignaal

Einde wedstrijd: 0-0

Doelpunten vallen er niet in het Yanmar Stadion. Daarmee speelt Go Ahead Eagles voor de tweede wedstrijd op rij doelpuntloos gelijk.