Daar krijgt Go Ahead Eagles een grote kans op het openingsdoelpunt. Willum Willumsson steekt Oliver Edvardsen weg, maar zijn poging wordt van de lijn gehaald. Niet veel later wordt Club Brugge gevaarlijk voor het doel van Go Ahead Eagles.

23'
goal_gae

Daar is de 0-1!

Victor Edvardsen pakt de bal af van een Club Brugge-verdediger en bereikt zijn (achter)naamgenoot Oliver Edvardsen. De Noorse aanvaller maakt er 0-1 van!

29'

Andreas Skov Olsen krijgt namens de Belgische tegenstander een schotkans. Zijn poging wordt gekeerd door Jeffrey de Lange.

39'

Go Ahead Eagles krijgt een schotmogelijkheid uit een corner. De poging van Oliver Edvardsen wordt alleen geblokkeerd.

13:28

Opstelling (tweede helft)

46'

De bal rolt weer

Met tien andere veldspelers is Go Ahead Eagles aan de tweede helft tegen Club Brugge begonnen. Alleen doelman Jeffrey de Lange is blijven staan.

56'

Redding De Lange

Jorne Spileers is dicht bij de Brugse gelijkmaker, maar Jeffrey de Lange keert de inzet van de Belg met zijn voet.

69'
goal_tegenstander

Doelpunt Club Brugge

Raphael Onyedika zorgt met een schot van afstand voor de Belgische gelijkmaker en zet in Sint-Michielsgestel de 1-1 op het scorebord.

75'

Wederom De Lange

Romeo Vermant verschijnt oog-in-oog met Jeffrey de Lange. De Eagles-doelman houdt zijn ploeg op de been door knap redding te brengen.

80'

Grote kans Go Ahead Eagles

Darío Serra zet Go Ahead Eagles bijna opnieuw op voorsprong. De Spanjaard ziet echter hoe doelman Nick Shinton de bal over de lat tikt.

84'

Tweede treffer Club Brugge

Shion Homma zet Club Brugge kort voor tijd op voorsprong. De tussenstand is 2-1 in het voordeel van de Belgen.

90'

Einde wedstrijd

Het laatste fluitsignaal heeft geklonken in Sint-Michielsgestel. In de eerste helft kwam Go Ahead Eagles op een 1-0 voorsprong, maar twee Belgische treffers na rust zorgen ervoor dat Club Brugge de oefenwedstrijd met 2-1 wint.

15:22

Wedstrijdkarakteristieken

Club Brugge – Go Ahead Eagles 2-1 (0-1)
23’ Oliver Edvardsen 0-1
69’ Raphael Onyedika 1-1
84’ Shion Homma 2-1

Club Brugge: Simon Mignolet (46’ Nick Shinton); Tajon Buchanan (46’ Denis Odoi), Jack Hendry (46’ Joel Ordoñez), Brandon Mechele (46’ Jorne Spileers), Maxim Decuyper (46’ Kyriani Sabbe); Mats Rits (46’ Raphael Onyedika), Hans Vanaken (46’ Cisse Sandra), Hugo Vetlesen (46’ Kamal Sowah); Antonio Nusa (46’ Michal Skoras / 70’ Shion Homma), Andreas Skov Olsen (46’ Romeo Vermant), Igor Thiago (46’ Roman Yaremchuk).

Go Ahead Eagles: Jeffrey de Lange; Mats Deijl (46’ Aventis Aventisian), Pim Saathof (46’ Vincent Derksen), Joris Kramer (46’ Jorn Smits), Bas Kuipers (46’ Dean James); Xander Blomme (46’ Enric Llansana), Philippe Rommens (46’ Darío Serra); Bobby Adekanye (46’ Jahnoah Markelo / 77’ Dielan Ghafour), Willum Willumsson (46’ Thibo Baeten), Oliver Edvardsen (46’ Jakob Breum); Victor Edvardsen (46’ Sylla Sow).