20:00

The Night Before

Zondag, Matchday! Om 15:00 uur wordt er afgetrapt in Twello tegen Mamelodi Sundowns. Supporters zijn van harte welkom tijdens de oefenwedstrijd op sportpark ‘De Laene’ (Kerklaan 2a, Twello), dat om 13:30 uur de poorten opent.

🎫 De ticketprijs voor Go Ahead Eagles – Mamelodi Sundowns bedraagt 8 euro voor volwassenen; voor kinderen tot en met 16 jaar en 65+’ers geldt een entreeprijs van 4 euro.

🔙 Zaterdag speelde Go Ahead Eagles ook al een oefenwedstrijd. In Apeldoorn werd met 2-1 gewonnen van FC Den Bosch.

11:05

Matchday!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Go Ahead Eagles 🦅 (@gaeagles)

14:20

Onze opstelling

1'
aftrap

Aftrap

Het duel tussen Go Ahead Eagles en Mamelodi Sundowns in Twello is begonnen. Kom op, Eagles!

7'

Sylla, bijna! 😮

Daar krijgt Go Ahead Eagles een grote mogelijkheid om op voorsprong te komen. Sylla Sow wordt weggestuurd, maar zijn poging wordt gekeerd door de keeper van Mamelodi Sundowns.

15'

Langs de muur...

…en in de handen van de Zuid-Afrikaanse doelman. Een vrije trap van Willum Willumsson leidt niet tot het openingsdoelpunt.

33'

Opnieuw is Willum dichtbij

Een vrije trap aan Eagles-zijde wordt door Willum Willumsson in één keer richting de verre hoek verlengd. De bal gaat rakelings naast.

39'

Sylla met een royale kopkans

Op aangeven van Darío Serra krijgt Sylla Sow een vrije kopkans. De Eagles-spits knikt de bal echter nipt naast het doel van Mamelodi Sundowns.

45'

Brilstand als ruststand

46'

Start tweede helft

Go Ahead Eagles schiet uit de startblokken in de tweede helft. Bas Kuipers en Bobby Adekanye zien hun schoten tegen de doelman en een verdediger aankomen.

50'

Grote kans Mamelodi Sundowns

Daar komt Go Ahead Eagles goed weg. Achtereenvolgens de paal en doelman Jeffrey de Lange weerhouden Mamelodi Sundowns van het openingsdoelpunt.

66'
goal_tegenstander

Doelpunt Mamelodi Sundowns

Mamelodi Sundowns komt uit een corner op voorsprong: 0-1. Een minuut eerder voorkwam Eagles-doelman Jeffrey de Lange nog met twee katachtige reflexen dat de Zuid-Afrikaanse gasten doeltreffend konden zijn.

90'

Einde wedstrijd

Scheidsrechter Marc Nagtegaal heeft het laatste fluitsignaal laten klinken. Op het sportpark van Voorwaarts Twello verliest Go Ahead Eagles met 0-1 van Mamelodi Sundowns.