Vrijdag 3 november | 15:50

Vooruitblik! ๐Ÿ‘€

Vier dagen na de bekerwedstrijd tegen Koninklijke HFC gaat voor Go Ahead Eagles de bal weer rollen in competitieverband. In De Adelaarshorst is Vitesse morgen (zaterdag 4 november) de tegenstander.

Leesย hierย de vooruitblik van Renรฉ Hake op het duel tussen Go Ahead Eagles en Vitesse.

Belangrijkste wedstrijdinformatie

Bezoek jij vanavond de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse? Lees dan hier de belangrijkste wedstrijdinformatie.

20:45

Onze opstelling! ๐Ÿ“‹

1'
aftrap

We zijn begonnen!

Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan de onlangs overleden Jan Veenstra (voormalig speler van Go-Ahead รฉn Vitesse) heeft scheidsrechter Blank het eerste fluitsignaal laten klinken. De bal rolt in De Adelaarshorst!

6'

Grote kans voor Victor!

Victor Edvardsen loopt zijn tegenstander eruit en verschijnt voor Vitesse-doelman Eloy Room. De Zweed schiet de bal echter voorlangs.

8'

Philippe van afstand!

Daar is de tweede kans voor Go Ahead Eagles. Een afstandsschot van Philippe Rommens wordt door Vitesse-keeper Eloy Room uit de hoek van zijn doel getikt.

19'
geel

Gele kaart Vitesse

Said Hamulic wordt teruggefloten door de scheidsrechter, waarop de Vitessenaar de bal wegtrapt. Het levert hem een gele kaart op.

21'

Doelpunt Go Ahead Eagles afgekeurd

Een lage voorzet van Bas Kuipers wordt door Oliver Edvardsen hoog in het dak van het doel geschoten. Scheidsrechter Blank keurt het doelpunt aanvankelijk goed, maar op advies van de VAR wordt de treffer alsnog geannuleerd vanwege buitenspel.

45+2'
goal_gae

Willum met de openingstreffer!

Op slag van rust heeft Go Ahead Eagles dan tรณch de score geopend. Willum Willumsson is de doelpuntenmaker!

45+2'
rust

We gaan aan de thee

Na twee minuten extra speeltijd is de eerste helft ten einde. Met een 1-0 voorsprong zoekt Go Ahead Eagles de kleedkamer op.

46'

De bal rolt weer!

Er wordt weer gevoetbald in De Adelaarshorst. De tweede helft is begonnen!

Bij Vitesse zijn Enzo Cornelisse, Said Hamulic en Kacper Kozlwoski in de kleedkamer achtergebleven en vervangen door Mathijs Tielemans, Joel Voelkerling Persson en Amine Boutrah.

60'
goal_gae

Oliver met de 2-0!

Oliver Edvardsen jaagt door op Eloy Room, die de bal tegen de Noor aanschiet. De bal hobbelt vervolgens over de doellijn: 2-0!

Gelijk daarna besluit scheidsrechter Blank om de wedstrijd stil te leggen aangezien er voorwerpen op het veld zijn gegooid.

61'
goal_gae

Victor met de derde Eagles-treffer!

Binnen een minuut nadat de wedstrijd weer is hervat, staat de 3-0 op het scorebord. Oliver Edvardsen schiet, waarna Vitesse-keeper Eloy Room de bal voor de voeten van Victor Edvardsen stompt. De Zweed weet wel raad met het buitenkansje en tikt de bal binnen.

71'

Vier wissels

Bij Go Ahead Eagles komen Enric Llansana, Sylla Sow en Bobby Adekanye in het veld voor Philippe Rommens, Victor Edvardsen en Oliver Edvardsen.

Bij Vitesse is Carlens Arcus in het veld gekomen voor Dominik Oroz.

76'
goal_tegenstander

Doelpunt Vitesse

Vitesse doet iets terug. Marco van Ginkel passeert Eagles-doelman Jeffrey de Lange met een diagonaal schot in de verre hoek: 3-1.

79'
goal_gae

Willum met zijn tweede van de avond!

De vooractie is van Sylla Sow, waarna Jakob Breum ter hoogte van de achterlijn richting het Vitesse-doel snelt. De Deen legt de bal terug op Willum Willumsson, die binnen kan schuiven. Het staat 4-1 in De Adelaarshorst!

85'
goal_gae

Ook Joris doet een duit in het zakje!

Een minuut nadat Bas Kuipers de vijfde treffer bijna op zijn schoen had, scoort Go Ahead Eagles alsnog. Joris Kramer is de Eagle die de trekker overhaalt.

87'

Dubbele wissel Go Ahead Eagles

Willum Willumsson en Jakob Breum hebben het veld verlaten. Rashaan Fernandes en Thibo Baeten zijn hun vervangers.

90'

Er komen twee minuten bij

90+2'
eindsignaal

Einde: 5-1 winst

Het eindsignaal heeft geklonken: Go Ahead Eagles wint overtuigend met 5-1 van Vitesse.