Zaterdag 20 januari | 20:35

Vooruitblik! ๐Ÿ‘€

Met Sparta Rotterdam als tegenstander sluit Go Ahead Eagles morgen (zondag 21 januari) een week af waarin drie wedstrijden op het programma stonden. Het bezoek aan Het Kasteel is voor het team van Renรฉ Hake het tweede uitduel in vier dagen tijd.

Leesย hierย de vooruitblik van Hake op Sparta Rotterdam – Go Ahead Eagles.

10:00

Matchday! ๐Ÿฆ…

13:15

Onze opstelling

13:20

Gearriveerd op het Kasteel

1'
aftrap

Er is afgetrapt!

Scheidsrechter Danny Makkelie heeft het eerste fluitsignaal laten klinken. De bal rolt op Het Kasteel!

7'
goal_gae

Daar is de 0-1!

Een voorzet van Bobby Adekanye wordt door Willum Willumsson tegen de touwen gekopt! Go Ahead Eagles leidt met 0-1 op Het Kasteel!

27'
geel

Gele kaart Go Ahead Eagles

Bas Kuipers begaat een overtreding op Arno Verschueren en ontvangt hiervoor de gele kaart van arbiter Danny Makkelie.

35'

Doelpoging Sparta Rotterdam

Balverlies aan Eagles-zijde leidt een tegenaanval van Sparta Rotterdam in. Said Bakari bereikt Shunsuke Mito met een lage voorzet, maar de Japanner schiet voorlangs.

42'

Met de schrik vrij...

Eagles-doelman Jeffrey de Lange schiet de bal tegen Arno Verschueren aan, waarna de bal nipt naast rolt. Go Ahead Eagles komt met de schrik vrij…

45'
geel

Bobby Adekanye claimt een vrije trap, maar krijgt die niet. Vervolgens ontvangt de Eagles-aanvaller de gele kaart van scheidsrechter Danny Makkelie vanwege protesteren.

45+1'
rust

Rust op Het Kasteel

Na รฉรฉn minuut extra speeltijd is het rust in Rotterdam. Go Ahead Eagles gaat met een 0-1 voorsprong aan de theepauze.

46'

De tweede helft is begonnen!

We voetballen weer op Het Kasteel!

51'
goal_gae

Doelpunt Go Ahead Eagles!

Go Ahead Eagles krijgt een strafschop nadat Mats Deijl in het strafschopgebied ten val wordt gebracht. Victor Edvardsen is trefzeker vanaf elf meter: 0-2!

54'

Kopbal Sparta Rotterdam

Joshua Kitolano kopt de bal uit een hoekschop van Sparta Rotterdam voorlangs.

56'
geel

Jamal Amofa haalt met een overtreding de angel uit een tegenaanval van Sparta Rotterdam. Het levert de Eagles-verdediger een gele kaart op.

59'

Bobby van afstand

Een afgeslagen hoekschop wordt door Bobby Adekanye op de slof genomen. Sparta-doelman Nick Olij brengt redding.

60'

Jeffey met een knappe redding!

Arno Verschueren verschijnt alleen voor Jeffrey de Lange. De Eagles-doelman blijft koel en keert de inzet van de Spartaan.

66'

Beide ploegen wisselen

Xander Blomme en Oliver Edvardsen komen bij Go Ahead Eagles in het veld voor Evert Linthorst en Jakob Breum. Bij Sparta Rotterdam worden Jonathan de Guzman en Shunsuke Mito vervangen door Pelle Clement en Metinho.

70'

Wissel Sparta Rotterdam

Rayvien Rosario is in het veld gekomen voor Tobias Lauritsen.

79'

Dubbele wissel Go Ahead Eagles

Bobby Adekanye en Victor Edvardsenย hebben het veld verlaten. Voor hen in de plaats zijn Thibo Baeten en Finn Stokkers binnen de lijnen gekomen.

83'

Dubbele wissel Sparta Rotterdam

Mike Eerdhuijzen en Django Warmerdam zijn in het veld gekomen voor Rick Meissen en Djevencio van der Kust.

90'

Drie minuten aan extra tijd

90+3'
eindsignaal

Einde wedstrijd: 0-2 zege

Het zit erop! Go Ahead Eagles wint op Het Kasteel met 0-2 van Sparta door doelpunten van Willum Willumsson en Victor Edvardsen (penalty).