Mixteam Go Ahead Eagles onderuit bij Vitesse

Een mix van reserves en Onder-21-spelers van Go Ahead Eagles heeft zondagochtend op Papendal een nederlaag geleden tegen een combinatie-elftal van Vitesse. In de besloten oefenwedstrijd liep de thuisploeg na rust weg bij de jonge formatie uit Deventer. Het werd 4-0.

In de eerste helft waren de beste kansen voor Vitesse. Op slag van rust tekende Enrico Hernandez op aangeven van Thomas Buitink voor de openingstreffer. Vlak na rust verdubbelde Daan Huisman de Vitesse-voorsprong uit een corner. In het laatste kwart van de wedstrijd besliste Chelsea-huurling Armando Broja de wedstrijd definitief met een fraai lobje en een strakke schuiver in de onderhoek.