Nieuws Algemeen

Mustafa Aygun verlaat Voetbalacademie aan einde van seizoen

Mustafa Aygun (hoofdtrainer Go Ahead Eagles Onder-15) heeft besloten dat hij vanaf het seizoen 2023/2024 geen onderdeel meer uit zal maken van de staf van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie. Dit heeft hij kenbaar gemaakt in een gesprek met Eric Whittie, hoofd opleiding van de Voetbalacademie.

“De combinatie met mijn dagelijkse werkzaamheden en de trainingen en wedstrijden bij Go Ahead Eagles vergen ongelooflijk veel tijd”, geeft Aygun aan. “Daardoor is het soms lastig om de balans met mijn privéleven te vinden. Daar komt bij dat de uitdaging om een seniorenteam te trainen nog altijd bij me leeft, want ook dat heeft mij in het verleden veel plezier gebracht. De afgelopen jaren heb ik als trainer veel opgestoken bij de Go Ahead Eagles Voetbalacademie en ik ervaar deze kennis als zeer kostbaar. Mogelijk dat ik op de een of andere manier alsnog betrokken blijf bij de Voetbalacademie; daarover ben ik nog met Eric Whittie in gesprek.”

Eric Whittie: “Mustafa heeft de enige juiste keuze gemaakt en die keuze verdient respect. Temeer omdat ik dagelijks ervaar dat hij het werken bij ons heel serieus neemt en met volle overgave invult. In de gesprekken die we samen hebben gevoerd, is mij duidelijk geworden dat het plezier er bij hem absoluut nog is. Dat is mooi, want we willen dat niet alleen onze voetbaltalenten plezier hebben, maar uiteraard ook onze stafleden. Ik hoop dat Mustafa snel een mooie club vindt, want dat verdient hij absoluut.”

Terug naar overzicht