Eerste Selectie

Na het laatste fluitsignaal samen het ‘reguliere thuisseizoen’ afsluiten

Een 2-0 overwinning op FC Twente. Een 0-0 gelijkspel tegen Ajax. ‘Narrow escapes’ tegen sc Heerenveen en FC Utrecht. Zeges op FC Emmen, Excelsior, NEC, RKC Waalwijk en Fortuna Sittard. De Adelaarshorst was ook dit seizoen het podium voor mooie uitslagen en spectaculaire wedstrijden. Een seizoen waarin Go Ahead Eagles zich voor het tweede jaar op rij wist te handhaven in de Eredivisie. En wie weet wat er nog meer in het vat zit…

Hoewel het seizoen nog niet volledig ten einde is, willen spelers en staf van Go Ahead Eagles vanmiddag van de gelegenheid gebruik maken om de supporters alvast te bedanken voor hun steun tijdens voetbaljaargang 2022/2023. Go Ahead Eagles wil daarom alle supporters vragen om na afloop van de wedstrijd tegen FC Volendam nog even te blijven zitten (of staan).

Kort na het laatste fluitsignaal zal Jeffrey Pasie het veld van De Adelaarshorst betreden voor een optreden. Op hetzelfde moment zullen de spelers en staf van Go Ahead Eagles zich naar de kleedkamer begeven. Ongeveer tien minuten later zullen zij in speciale shirts weer naar buiten komen voor het lopen van een ereronde om de supporters te bedanken voor hun steun. Ook zullen zij daarbij enkele ballen de tribunes in schieten.

Maar voor het zover is: nog één keer samen in eigen huis op jacht naar drie punten tegen FC Volendam! Watching Go Ahead Eagles, putting on a show!

Terug naar overzicht