Sinds het seizoen 2009/’10 organiseert KNVB Expertise in samenwerking met beide divisies het Fan Onderzoek: een grootschalig onderzoek waarbij alle geregistreerde seizoenkaart- en clubkaarthouders van de profclubs in de gelegenheid worden gesteld hun beleving, mening en ervaringen te delen.

De fans worden bevraagd over uiteenlopende onderwerpen zoals waardering stadionbezoek, merchandising, sfeer, catering, communicatie en maatschappelijke betrokkenheid. De verkregen resultaten bieden concrete handvatten om de dienstverlening en beleving (nog) beter af te stemmen op de wensen van de fans, om zo de waardering verder te kunnen vergroten. Zo ook voor Go Ahead Eagles.

Uit het gisteren gepubliceerde Fan Onderzoek 2015/2016 blijkt dat 98,2% van de fans de sfeer in het stadion van Go Ahead Eagles waardeert met (zeer) goed. Hiermee behalen we ‘zilver’, met slechts 0,2% minder dan NAC Breda. Go Ahead Eagles heeft wel ‘goud’ op de gebieden bezettingsgraad en communicatie.

Bekijk en/of download het volledige rapport hier.

Tot slot willen we alle rood-gele fans die hebben deelgenomen aan het onderzoek van harte bedanken. Natuurlijk weten we dat er zaken beter kunnen. Dankzij jullie feedback worden deze zaken geconcretiseerd. Wij blijven dan ook met z’n allen hard werken om de service naar jullie op alle vlakken te optimaliseren.

Schermafbeelding 2016-04-27 om 16.39.46