Go Ahead Eagles is deze zomer overgestapt naar een nieuw, verbeterd ticketingsysteem. Het vorige ticketingsysteem was verouderd; met het nieuwe systeem slaan we een kwaliteitsslag die het gebruikersgemak vergroot.

Hiervoor zijn onder andere krachtigere scanners geplaatst bij de tourniquets, die je ticket eerder herkennen. Dit verkleint de wachtrijen, doordat supporters sneller achter elkaar naar binnen kunnen.

Het nieuwe ticketingsysteem is uitgebreid getest. Daarnaast is rondom de oefenwedstrijd tegen Konyaspor een pilot gedraaid. Tijdens deze ‘generale repetitie’ kwamen enkele ‘opstartproblemen’ aan het licht. We bieden de supporters die hier hinder van hebben ondervonden onze excuses aan voor het ongemak. Deze week zijn de geconstateerde euvels verholpen*.

Vanzelfsprekend hopen we dat het morgen vlekkeloos verloopt, als het stadion voor het eerst echt (nagenoeg) volloopt. Mocht je toch onverhoopt ongemak ondervinden, dan hopen we op je begrip en zullen we er alles aan doen het probleem op te lossen.

Zoals altijd roepen we supporters op om op tijd naar hun plek in het stadion te gaan, om niets van de openingswedstrijd te missen!

*Let op: mocht je een herprint van je seizoenkaart hebben ontvangen (bijvoorbeeld doordat de eerste druk niet bij je thuis aankwam of je de eerste druk kwijtraakte), dan is het belangrijk dat je die herprint gebruikt. Het kwam bij het oefenduel met Konyaspor voor dat supporters hun eerste druk meenamen, nadat deze alsnog met de post gearriveerd of teruggevonden was. Bij een herprint wordt de eerste druk altijd geblokkeerd, zodat er niet twee dezelfde seizoenkaarten in omloop zijn.

Tot morgen!