Go Ahead Eagles stapt net als 28 andere Betaald Voetbalclubs én de KNVB over op een nieuw ticketsysteem, genaamd SRO4. Dit zeer klantvriendelijke systeem wordt ook reeds bij grote voetbalclubs in het buitenland gebruikt..

Vandaag maakt Go Ahead Eagles de overstap naar SRO4. Dit betekent dat kaarten voor Go Ahead Eagles online alleen nog verkrijgbaar zijn via het nieuwe ticketsysteem.

Met SRO4 wordt het voor u als klant nog gemakkelijker om altijd en overal tickets te kopen voor thuis- en uitwedstrijden van Go Ahead Eagles.

Ook de verlenging en aankoop van seizoenkaarten zal met ingang van het seizoen 2016/2017 via dit nieuwe ticketsysteem gebeuren.

Als u onderstaand stappenplan volgt dan kunt u de gegevens van uzelf terugvinden zoals deze bij ons bekend zijn. Als deze gegevens niet worden weergegeven verzoeken wij u om alle verplichte velden in te vullen.

Stappenplan:
1) Ga naar inloggen.
2) Voer het e-mailadres in dat bij ons bekend is (waarop u bijvoorbeeld deze mail ontvangt). A
ls het systeem aangeeft dat het adres niet herkend wordt, maak dan een account aan.
3) Vraag een wachtwoord aan.
4) U ontvangt vanuit het systeem per e-mail een wachtwoord.
5) Log in met uw per mail verkregen wachtwoord.
6) U ziet nu al uw gegevens staan. Deze kunt u zo nodig aanpassen.
7) Als u tickets koopt, worden deze ,na betaling, per e-mail naar u verzonden.

Klik hier om kaarten te kopen via het nieuwe systeem. De eerste wedstrijden waarvoor u nu kaarten kunt kopen in SRO4 zijn de thuisduels met FC Dordrecht (6 november a.s) en FC Eindhoven (27 november a.s).