Nieuws Algemeen

Nieuwe Business Seats beschikbaar vanaf tweede seizoenshelft 2023/24

Goed nieuws van het businessfront! Door de uitbreiding aan de noordwestzijde van de Hoofdtribune van De Adelaarshorst is het vanaf de tweede helft van seizoen 2023/2024 weer mogelijk om Business Seats af te nemen bij Go Ahead Eagles. Een mooie gelegenheid om in het nieuwe kalenderjaar zakelijk netwerken en voetbal kijken te combineren aan de Vetkampstraat.

Go Ahead Eagles is een club die leeft, een club die altijd ‘in the picture’ is. Nationaal en regionaal, met een trouwe achterban en een bruisende Business Club. De Business Club van Go Ahead Eagles is het grootste zakelijke platform van de regio’s Salland en Stedendriehoek. De partners van de club lopen uiteen van grote bedrijven en mkb’ers tot kleine zelfstandigen en zzp’ers. Er heerst een grote onderlinge gunfactor bij de leden van de Business Club, die elkaar meerdere malen per maand bij tal van business events ontmoeten.

De Business Club is dé plek om samen met anderen te netwerken onder het genot van een wedstrijd in het Home of Football. De afgelopen jaren heeft Go Ahead Eagles dan ook gemerkt dat er de nodige vraag is naar extra Business Seats op de Hoofdtribune. In januari zal aan deze vraag deels kunnen worden voldaan door de realisatie van extra Business Seats op de nieuw gebouwde noordwestzijde van de Hoofdtribune.

Interesse in een gloednieuwe plek op de Hoofdtribune van De Adelaarshorst? Neem dan contact op via commercie@ga-eagles.nl of 0570 621357 om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar overzicht