De nieuwe tenues van Go Ahead Eagles zijn vandaag door jullie natuurlijk al tot in detail besproken. Op Facebook.com/GAEagles vind je nu een fotogalerij met de foto’s daadwerkelijk tot in detail vastgelegd. Met bij elke foto een omschrijving van wat je ziet en welke keuzes er zijn gemaakt. Hieronder een kleine preview:


De drie nieuwe shirts op een rij! Go Ahead Eagles speelt sowieso alle thuisduels met Thermen Bussloo op de borst. Uitduels in de regio Soesterberg worden gespeeld met shirts die worden gesierd door de naam van Thermen Soesterberg.


De skyline is – naast op de borst van het thuisshirt – ook subtiel verwerkt in de kraag. Eronder lees je Home of Football, de tekst die ook prijkt op het stadionhek. De kraag zelf is uitgevoerd in een zogenoemde ‘rounded’ vorm. Hierbij is een gele contrast streep toegevoegd voor een dynamische uitstraling.


De chevrons van hummel zitten bij hun nieuwe tenues niet meer op de mouw, maar op de zijkant in de zogenoemde mesh insert. Dit geeft een ‘clean look’. Onder meer Martin van Raan deed die suggestie in zijn ingezonden tenue-idee├źn.


Op het maroon shirt met amber elementen springt het Go Ahead Eagles-logo meteen in het oog. Op de achterkant van de kraag van de drie shirts: #KOMOPTAN!

Foto’s: Evert van de Worp/Go Ahead Eagles

Pre-order je shirt nu al in de webstore van Go Ahead Eagles!