Nieuws Algemeen

Onder-21 sterker dan hekkensluiter Roda JC O21

Go Ahead Eagles O21 heeft vandaag goede zaken gedaan in Divisie 2A door Roda JC O21 te verslaan. De mannen van Martijn Jongbloed waren een maatje te groot voor de jonge ‘Koempels’ uit Kerkrade: 1-4. De uitwedstrijd die Onder-18 vandaag tegen VVV-Venlo O18 zou spelen, is verplaatst naar aankomende woensdag (8 maart) om 17:00 uur. 

O21 beleefde een eenvoudige middag in Limburg. Aan de hand van aanvoerder Stan ter Haar nam Onder-21 de drie punten mee terug naar Deventer. Nadat Milan Berenschot de score na een halfuur opende, was het de captain zelf die na rust twee keer trefzeker was. Na de Limburgse tegentreffer (1-3) deed invaller Tino Dimitrijevic in de blessuretijd ook nog een duit in het zakje: 1-4.

O21 passeerde door de zege SC Heerenveen O21 op de ranglijst en staat nu op de tweede plaats, drie punten achter koploper SC Cambuur O21. SC Heerenveen O21 zal de volgende tegenstander worden voor het oudste jeugdelftal van Go Ahead Eagles. Volgende week zaterdag (11 maart) komen ook de andere jeugdteams van de Voetbalacademie weer in actie.

Fotografie: Rick Janssen

Roda Jc O21 Go Ahead Eagles O21 (2) Rick Janssen
Terug naar overzicht