Vorige week woensdag was de Business Club in De Adelaarshorst een avond lang in handen van 200 vrouwen. Over voetbal werd met geen woord gerept. Het was tenslotte Ladies Night en dus was er geen ruimte voor een bal, maar alleen voor make-up, mode en meer.

Zo’n 80 bevoorrechte dames hadden een plekje gereserveerd voor het diner in de Van Wijnen Lounge. Door de spelerstunnel, via de hoofdtribune én via de ontvangst met champagne, vonden zij hun plek. De avond werd vervolgens geopend door voorzitter Hans de Vroome, die zoveel dames in de businessclub wel een aangename afwisseling en voor herhaling vatbaar vond.


(Foto: Ton Otten)

De Dusseldorp Lounge was voor de gelegenheid omgebouwd tot beursvloer, waar de dames hun hart ophaalden aan oesters en chocolade. Een stoelmassage, nagels laten lakken of simpelweg een leuke outfit shoppen; voor iedereen was er iets leuks te doen. Onder het genot van een drankje werd het een gezellige avond met als hoogtepunt natuurlijk de modeshow.

(Foto: Ton Otten)

Een aantal spelers uit de hoofdmacht waren ‘geselecteerd’ om hun kunsten op de catwalk te tonen. Onder toeziend oog van trainer John Stegeman maakten de mannen er een ware show van. Vooral Julius Bliek en Jeff Stans leken van alle aandacht te genieten en maakten er een feestje van. Hier en daar wat gestuntel maakte het hilarisch en een genot om naar te kijken.


(Foto: Ton Otten)

Dat ook vrouwen zich uitstekend kunnen vermaken in de Business Club is wel gebleken tijdens deze Ladies Night. Ook, of juist zonder voetbal was het weer een feestje in De Adelaarshorst!


(Foto: Ton Otten)

De organisatie van dit geslaagde Business Event was in handen van de commissie Ladies Night Go Ahead Eagles 2018, bestaande uit Monique Casteel (BMO Bedrijfsmakelaardij), Pascal Hulsegge (JPR Advocaten), Josje van Buuren (JHospitality) en Vivian Buitendijk (Project&Co). Go Ahead Eagles wil de commissieleden hartelijk bedanken voor het organiseren van de Ladies Night!