Nieuws Algemeen

Ook presentatiegids Kleuren van Juweel klaar voor aftrap IJsselderby

Ruim voor de aftrap van Go Ahead Eagles – PEC Zwolle afgeleverd bij De Adelaarshorst: de presentatiegids van Kleuren van Juweel! Het full colour clubmagazine van Go Ahead Eagles is vanaf morgen door iedere Eagles-fan gratis af te halen in de Fanstore.

Uiteraard is er in de presentatiegids ruimte gereserveerd voor de portretfoto’s van alle selectiespelers en stafleden die dit seizoen met Go Ahead Eagles het Eredivisie-avontuur zijn aangegaan. Vanzelfsprekend ontbreken ook de selectiefoto’s van de zes jeugdteams niet, terwijl het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles eveneens een prominente plaats in de presentatiegids heeft gekregen. Centrale verdediger Gerrit Nauber verhaalt over de WK-finale waarin hij tegenover Warner Hahn stond en blikt met bewondering terug op de dag waarop 800 Eagles-supporters erin slaagden om 35.000 Feyenoord-aanhangers stil te zingen

Kortom, ook deze gratis in de Fanstore af te halen editie van Kleuren van Juweel is een must-have voor de echte Eagles-fan (let wel: op=op!). Alle Business Partners van Go Ahead Eagles krijgen de presentatiegids van Kleuren van Juweel aankomende week per post toegestuurd.

Visual Kleuren Van Juweel
(Klik op de visual om deze te vergroten)

Terug naar overzicht