Afgelopen vrijdag organiseerde het Deventer Ziekenhuis een benefietdiner in de lounge van Go Ahead Eagles. De volledige opbrengst van de avond – naar verwachting zo’n 15.000 euro – komt ten goede aan het maatschappelijke programma OldStars (foto) van Go Ahead Eagles.

Het Deventer Ziekenhuis organiseert elk jaar een Benefietdiner voor een goed doel. Met de keuze voor OldStars stimuleren zij het sociale en fysieke aspect van het programma voor 60-plussers. Elke vrijdag komt het vijftien-koppige team samen bij Koninklijke UD voor een kop koffie en een professionele training in Walking Football. Gezelligheid en beweging staan centraal.

Namens Go Ahead Eagles vertelde bestuurslid Bart Voortman vrijdagavond over Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal, de maatschappelijke afdeling van Go Ahead Eagles. Als club die middenin de samenleving staat, geeft Go Ahead Eagles grote prioriteit aan het tonen van zijn maatschappelijke karakter. Dat doet Go Ahead Eagles op allerlei manieren: door sport- en lesprogramma’s voor alle leeftijden, maar ook bijvoorbeeld het openstellen van het maatschappelijk plein.

Tijdens de benefietavond van het Deventer Ziekenhuis werd er geld opgehaald door onder andere een diner, loting en veiling. Go Ahead Eagles wil het Deventer Ziekenhuis, ook namens de deelnemers van OldStars, hartelijk danken voor deze geweldige bijdrage.

Meer informatie over Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal of OldStars (nieuwe deelnemers zijn altijd welkom!)? Mail naar meerdanvoetbal@ga-eagles.nl!

Foto 9