Beste supporters,

Fijn om op 4 september weer terug te zijn in de Adelaarshorst. Na 2 jaar niet in de Adelaarshorst te zijn geweest, strijd ik op die dag met jullie mee tegen A.L.S. Dat is de inzet van de benefietwedstrijd die Go Ahead Eagles speelt tegen een All Stars Team en Oud Go Ahead Eagles. En ik mag tijdens deze bijzondere dag de fluit hanteren.

Voor mij is deze wedstrijd dus om meerdere redenen bijzonder. Ik weet als sportman dat goede gezondheid erg belangrijk is en dat vrij kunnen sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Toen ik in november 2014 een zware knieblessure opliep kreeg ik steun vanuit de supportersgroep van de Eagles. Dat heb ik zeer op prijs gesteld. En dat zij nog wekelijks om mijn naam roepen maakt mijn terugkeer in de Adelaarshorst des te specialer. Hopelijk kunnen we met elkaar een mooi geldbedrag ophalen voor onderzoek naar deze nare spierziekte.

Groet en hopelijk tot de 4e,

Danny

revoslider

Strijd jij mee met onder meer Danny, Ruud van Nistelrooij, Lil Kleine, Pierre van Hooijdonk en de complete selectie van Go Ahead Eagles? Klik hier voor tickets รก slechts 7,50 euro per stuk!

Foto: Danny Makkelie tijdens Go Ahead Eagles-Feyenoord op 19 oktober 2013 (uitslag: 2-2). (Foto: Erik Pasman)

Het programma op 4 september:
Het programma van de benefietdag Eagles against ALS is op zondag 4 september als volgt:

13:00 uur: Optredens op het stadionplein van artiesten als DJ Paul Elstak, DJ Speedy Conales, DJ Chiel, Django Wagner, Richard Hekkert, Lil Kleine en Jaman.

16:00 uur: Optreden van Lee Towers op de middenstip van het veld in de Adelaarshorst.

16:30 uur: Eerste helft benefietduel Go Ahead Eagles – Oud Go Ahead Eagles. Met bij Oud Go Ahead Eagles onder anderen Harry Decheiver, Michel Boerebach, Jan Kromkamp, Dave Bus, Toine Rorije, Marco Heering en Marco Parnela.

17:30 uur: Tweede helft benefietduel Go Ahead Eagles – All Stars Team. Met bij het All Stars Team onder anderen Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Andy van der Meijde, Ruud van Nistelrooy en coach Leo Beenhakker.