Eerste Selectie

PAOK Saloniki: Griekse graadmeter voor Go Ahead Eagles

Hoewel de voorbereiding op seizoen 2022/2023 voor Go Ahead Eagles nog maar amper anderhalve week onderweg is, wacht het team van René Hake morgenavond (woensdag 29 juni) al een serieuze graadmeter op sportpark ‘De Woldermarck’ in Terwolde. Met PAOK Saloniki als tweede oefentegenstander staat Go Ahead Eagles tegenover de vice-kampioen van de Griekse Super League.

PAOK Saloniki eindigde afgelopen seizoen op de tweede plaats op het hoogste Griekse voetbalniveau. De club uit Thessaloniki moest daarmee Olympiakos Piraeus voor zich dulden. In 2019 waren de rollen omgedraaid en mocht PAOK Saloniki zich – zonder ook maar één competitienederlaag te hoeven incasseren – voor het eerst sinds 34 jaar landskampioen van Griekenland noemen.

De entreeprijs voor Go Ahead Eagles – PAOK Saloniki bedraagt € 7,- (kinderen tot en met 15 jaar: € 3,-). Supporters die met de auto naar ‘Klein Milanello’ afreizen, kunnen de auto parkeren in het weiland aan de Molenweg (volg hiervoor de P-bewegwijzering). Via deze link is het volledige oefenprogramma van Go Ahead Eagles ter voorbereiding op seizoen 2022/2023 te bekijken.

Terug naar overzicht