Nieuws Algemeen

Project Rugdekking: een rood-geel leerwerkprogramma

Heb jij altijd al de droom gehad om binnen de stadionmuren van De Adelaarshorst te werken aan jouw persoonlijke groei? En ben jij tussen de 17 en 28 jaar? Dan is Project Rugdekking wellicht iets voor jou! Rugdekking is leerwerkprogramma van twaalf weken in De Adelaarshorst.

Tijdens dit programma werken we samen aan onder meer jouw (werknemers)vaardigheden en nemen we een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven. Daarnaast krijg je persoonlijke trainingen van onze coaches. Als kers op de taart heb je na deze twaalf weken verschillende certificaten op zak, bijvoorbeeld die van (bedrijfs)hulpverlener en UEFA Sportsteward. Je vormt daarmee een belangrijk onderdeel van het rood-geel van Go Ahead Eagles! Zo ben op je wedstrijddagen aanwezig en draag je bij aan ons team van stewards, gastheren en gastvrouwen. Het is bij Rugdekking ook mogelijk om je te verdiepen in andere vakgebieden, jouw programma wordt aangepast op persoonlijke interesses.

Wil je meer weten over Rugdekking of ben je geïnteresseerd in dit traject? Op dinsdag 17 oktober om 16:00 uur organiseren we een presentatie in het stadion en beantwoorden we al jouw vragen. Voel je vrij om iemand mee te nemen naar deze informatiesessie.

Waar: Vetkampstraat 1, Deventer
Wanneer: dinsdag 17 oktober 2023
Tijdstip: 16:00 uur

We ontvangen je bij de ingang van De Adelaarshorst. Tot snel! Vooraf al vragen? Dan kun je deze mailen naar s.dezeeuw@ga-eagles.nl.

Fotografie: Erik Pasman

Terug naar overzicht