Nieuws Algemeen

Rechtstreeks duel om koppositie voor Onder-16

Vijf jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie komen ’the day after Black Friday’ in actie. Het meest in het oog springende affiche is ongetwijfeld voor Go Ahead Eagles O16, dat een bezoek brengt aan SC Cambuur O16. De nummers één en twee van Divisie 3A bepalen in een rechtstreeks duel wie zich na morgen koploper mag noemen. De aftrap voor deze absolute topper is om 11:30 uur.

Ook op sportpark De Muggert in Wesepe begint de voetbalzaterdag voor de Go Ahead Eagles Voetbalacademie met een wedstrijd waar om 11:30 uur wordt afgetrapt: Go Ahead Eagles O18 – Excelsior Maassluis O18. Na het gelijkspel van vorige week in Kerkrade tegen Roda JC O18, is het elftal van Tristan Berghuis er veel aan gelegen om de drie punten te pakken en zodoende in het spoor te blijven van koploper FC Den Bosch O18.

Go Ahead Eagles O21 krijgt om 15:30 uur op sportpark De Zunnebargh in Diepenveen bezoek van Zeeburgia O21. Sinds vorige week is het team van Jouad Boufarra de trotse koploper van Divisie 3A. Om deze positie te behouden, is een driepunter tegen middenmoter Zeeburgia zeer gewenst. Go Ahead Eagles O14 speelt om 12:00 uur de uitwedstrijd tegen FC Volendam O14. Het duel in de middenmoot van Divisie 3A is voor het team van Mustafa Aygun – dat vorige week Fortuna Sittard O14 versloeg – een mooie kans om aan te haken bij de topploegen in de competitie. Go Ahead Eagles O15 reist af naar Nijmegen, waar het om 12:00 uur tegen NEC O15 speelt. De jongens onder leiding van Jip Ellenbroek hebben de minste verliespunten in de competitie en doen dus volop mee voor het kampioenschap.

In verband met de coronamaatregelen is publiek helaas niet welkom bij de wedstrijden van de jeugdteams. Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie volg je de hele dag de ontwikkelingen op de velden.

Go Ahead Eagles O16 Fc Dordrecht O16 (2)
Terug naar overzicht