Eerste Selectie

Roeland ten Berge verlaat Go Ahead Eagles aan einde seizoen

Roeland ten Berge heeft Go Ahead Eagles aangegeven dat hij de club aan het einde van het seizoen zal verlaten. De assistent-trainer ambieert met ingang van voetbaljaargang 2023/2024 een rol als hoofdtrainer bij een club.

“Ik heb het bij Go Ahead Eagles prima naar mijn zin in een leerzame en professionele omgeving”, geeft Ten Berge aan. “Wel ben ik bij mezelf te rade gegaan en ben daarbij tot de conclusie gekomen dat ik volgend seizoen graag weer als hoofdtrainer eindverantwoordelijk zou willen zijn voor het aansturen en ontwikkelen van spelers en stafleden.”

Eerst wil Ten Berge – die afgelopen jaar slaagde voor zijn diploma UEFA Pro en over meer dan twintig jaar ervaring als hoofdtrainer in het jeugd-, amateur- en vrouwenvoetbal beschikt – zijn periode bij Go Ahead Eagles echter succesvol afronden. “Ik ben Go Ahead Eagles dankbaar voor de kans en het vertrouwen die ik heb gekregen. Samen met spelers en staf is mij er veel aan gelegen om seizoen 2022/2023 af te sluiten met lijfsbehoud in de Eredivisie.”

Terug naar overzicht