Go Ahead Eagles is verheugd dat er afgelopen vrijdag en zaterdag 2.300 seizoenkaartpakketten zijn opgehaald. Dit betekent dat er nog slechts een kleine 900 pakketten zijn achtergebleven.

Go Ahead Eagles dankt de fans die vrijdag en zaterdag langskwamen voor hun geduld en bereidwilligheid. Door een logistiek probleem – dat nog dezelfde dag kon worden opgelost – en een bezoekerspiek moesten sommige fans vrijdagmiddag (te)veel geduld opbrengen om hun seizoenkaartpakket op te halen. Dit betreurt de club uiteraard en hier zal lering uit worden getrokken voor een eventuele volgende keer. Gelukkig voor het gros van de supporters was het logistieke probleem vrijdag in de namiddag verholpen en was de wachttijd verder zeer beperkt. Zo ook gisteren op de Open Dag.

Go Ahead Eagles hoopt dat alle ‘ophalers’ veel plezier beleven aan hun Fan Voordeel-bulletin, unieke naamsjaal en natuurlijk bovenal de seizoenkaart. Tot slot bedanken we de vele vrijwilligers die zich vrijdag en zaterdag vol hebben ingezet om alle supporters te helpen.