Nieuws Algemeen

Sam Beukema neemt zondag afscheid van Eagles-supporters

Rond de wedstrijd Go Ahead Eagles – Vitesse krijgt Sam Beukema aanstaande zondag zijn langverwachte en welverdiende afscheid van de supporters van Go Ahead Eagles. De in Deventer geboren verdediger is als Match Legend aanwezig in De Adelaarshorst.

Eerder dit seizoen keerde Sam al terug aan de Vetkampstraat als speler van AZ. Op 13 februari was hij tijdens Go Ahead Eagles – AZ (1-4) verantwoordelijk voor twee Alkmaarse treffers. Scoren deed Sam ook afgelopen seizoen veelvuldig in de Keuken Kampioen Divisie voor Go Ahead Eagles. In totaal trof de jeugdexponent van de club acht keer doel in 37 competitiewedstrijden, waarmee hij een belangrijke bijdrage leverde aan de promotie van Go Ahead Eagles naar de Eredivisie. Persoonlijk werd Sam vorig seizoen onderscheiden met een Bronzen Kampioensschild als Beste Speler van de 3e periode. Hiermee was hij de eerste verdediger ooit die deze prijs won.

Een interview met Sam is zondag te lezen in de Matchday, die op verschillende plekken in De Adelaarshorst gratis meegenomen kan worden.

Terug naar overzicht