…en zelf een extra korting op de zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen

Go Ahead Eagles werkt samen met  Salland Zorg verzekeringen in de Salland Clubactie. De actie brengt een prachtige win-win-situatie voor zowel de supporters als Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles werkt samen met de zorgverzekeraar vanuit een tweeledig perspectief:

1.  Een goed aanbod waarbij alle supporters van Go Ahead Eagles kunnen besparen op de zorgpremie in deze tijden

2.  Een mooie kans op een groot bedrag voor onze club.

Voorzitter Edwin Lugt: “Het is een mooie actie en uiteraard goed voor de club.”

Wat zou je voor dat bedrag wensen?

“We zijn ambitieus, willen vooruit, maar ook willen we onze rijke historie eren. We willen een stichting oprichten met als uiteindelijk doel een Go Ahead (Eagles) museum. Zo houden we onze dierbare geschiedenis in stand. Dat is van onschatbare waarde. ”

 

Maar dat museum kost geld en daar moet de club juist zuinig op zijn…

“Precies en wat is er dan mooier als je zo’n museum, waar echt onze trots en roots in komen te liggen, kunt financieren vanuit deze actie? Vorig jaar was de actie ook een enorm succes, toen heeft de supportersvereniging dat enorme tribunespandoek ervan kunnen financieren. Bovendien is deze actie ook mooi voor onze supporters. Het mes snijdt aan meerdere kanten.”

 

Scoren met de Salland Clubactie: www.salland.nl/gae 

Hoe werkt het precies? Supporters van GAE krijgen 7% korting op de zorgpremie via de clubcollectiviteit. De korting geldt op de basisverzekering, aanvullende verzekeringen én tandverzekeringen. En voor elke overstapper krijgt Go Ahead Eagles weer geld in de clubkas. Salland Zorgverzekeringen kan deze sponsorgelden betalen, omdat het niet investeert in grote landelijke radio- of tv-reclames. Ze investeren het liever in sportclubs.

 

Ben je al bij Salland verzekerd? Dan kun je ook overstappen naar de clubcollectiviteit. Ook dan heb je recht op alle voordelen. 

Korting voor het hele gezin 

De korting geldt niet alleen voor jou als supporter maar ook voor alle gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres. En kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd in de meest uitgebreide aanvullende en tandverzekering van de ouders.

 

Tot slot!

Uiteraard zal iedereen goed naar zijn of haar persoonlijke situatie moeten kijken. Niets moet, alles mag maar als club hoopt Go Ahead Eagles oprecht dat heel veel supporters en gezinsleden net zo enthousiast zijn over deze actie als de club en de keuze maakt om over te stappen. Voor diegene die serieus het aanbod van Salland Zorgverzekeringen overweegt, is de overstap heel simpel, maar wel voor 31-12-2013. Vul je gegevens in op de sitewww.salland.nl/gaeen meld je aan. Salland Zorgverzekeringen zorgt er automatisch voor dat je huidige zorgverzekering wordt opgezegd.