Elk jaar is de (wedstrijd)kledingverkoop van voorgaande jaren van Carla een van de hoogtepunten van de Open Dag. Dit jaar stroomde het spelershome in mum van tijd vol met shoppende supporters. Er was voor elk wat wils: van trainingsbroeken tot wedstrijdkousen.

Met het oog op de naderende 6.000e seizoenkaarthouder heeft Carla dit jaar speciaal 100(!) mooie, nog in de verpakking zittende artikelen geselecteerd voor de verloting. Shirts, broekjes én kousen! Rood-geel, wit, donkerblauw en (keepers)groen. Ideaal als je zelf een balletje gaat gooien, trappen of slaan, in de buurt of bij je sportvereniging.

Als we de 6.000 halen vóór de aftrap van de eerste thuiswedstrijd tegen NEC op 25 augustus, verloten we dus 100 mooie prijzen onder alle seizoenkaarthouders! Daarnaast hebben we nog drie speciale prijzen voor ambassadeurs. Als jij op Facebook of Twitter (hashtag: #komoptan) een twijfelaar tagt, die de seizoenkaartmeter hierna daadwerkelijk richting de 6.000 helpt door een seizoenkaart te bestellen, krijg jij een van de shirts uit de door Carla geselecteerde partij!