Een vrijdagse Matchday in De Adelaarshorst; ze zijn er dit jaar in overvloed. Op vrijdag 4 augustus bijvoorbeeld, als de ploeg van Leon Vlemmings voor het eerst aantreedt in het stadion met Al-Jazira als tegenstander. Of vrijdag 25 augustus, de eerste thuiswedstrijd van de competitie. NEC-thuis.

Maar voor deze twee duels is er nóg een vrijdagse Matchday in De Adelaarshorst! En wel vanavond! Om 18:00 uur nemen Zweden en Rusland het in het kader van het WEURO tegen elkaar op. Op het moment van schrijven van deze seizoenkaartmeter is er een stoet van 1.000 Zweedse fans lopend onderweg van De Brink naar De Adelaarshorst. Een echte corteo, Fan Walk of fläkt promenad, zo u wilt.

Terug naar die andere (vrijdagse) Matchdays in De Adelaarshorst; terug naar het Jupiler League-seizoen 2017/2018 dat over een kleine maand begint. Met z’n allen gaan we dan strijden om een zo spoedig mogelijke terugkeer op het hoogste niveau. Gisterochtend mochten we alweer de 5.900e seizoenkaarthouder begroeten, ditmaal digitaal.

Nu is het vizier echt gericht op die 6.000! Nog 100 te gaan… Ben jij of ken jij een treuzelaar of twijfelaar? Komoptan, dit is het moment!

Twijfel je nog en wil je het niet van ons, maar van 40 andere supporters horen waarom je erbij moet zijn komend seizoen? Klik dan hier!